søndag 6. juni 2010

Søndag

I går tok vi taxi fra flyplassen og inn til Li Chiang. Sjåføren forlangte 80 for de 2 og en halv mil inn til byen. Jeg prutet ikke. A.T. viste han hotellnavnet skrevet med kinesiske tegn. Han nikket og vi kjørte av gårde. Etter et stykke ber han oss ringe til hotellet. Han vet ikke hvor det er. A.T. Hadde ikke noe nr. til hotellet. Det er det eneste på listen hvor telefonnr. Ikke var gitt. Så begynte sjåføren å ringe. Etter en del fram og tilbake nikket han fornøyd til oss. Vi visste vi skulle bo i gamlebyen, og der kommer ikke biler inn. Byen er eldre enn bilen og gatene er bygd for håndkjerrer. Sjåfører stopper på et uforståelig sted. På fortauet står to fra hotellet og tar i mot oss, tar bagasjen og viser oss vei inn i labyrinten fram til hotellet.

Lijiang Sanhe hotell er et hull i veggen. Vi bor i bakgården til bakgården, på en svalgang i 2 etg. med hengelås på døra. Og dere skulle bare sett badet. Synd jeg ikke får til å laste opp bilde til dere.

A.T. tok en T.O. etter en K.O. Dvs. helt K.O. var det ikke. Hun klarte å gå. Jeg spiste franske lammekoteletter på "kafè petit paris".

Søndag erhviledag. Mat og massasje, mat. Mandag drar vi til fjells for 3-4døgn .... Byen ligger på over 2000m. Vi skal over fjellet og ned til Yangse.

Ingen kommentarer: